Сьогодні Сихівська знову перекрита: маршрутки рухаються зі змінами. Схема

1878 0
Сьогодні, 2 жовтня, з 08.00 год до 22.00 год. на вулиці Сихівській (з’їзд з вулиці Зеленої до проспекту Червоної Калини) проводитимуть дорожньо-ремонтні роботи, у зв’язку з чим ділянка вулиці буде непроїзною. Відтак громадський транспорт об’їжджатиме цю ділянку дороги сусідніми вулицями, – повідомили в прес-службі ЛМР.
Фото: city-adm.lviv.ua, ukrmap.biz, shv.lviv.ua

Фото: city-adm.lviv.ua, ukrmap.biz, shv.lviv.ua

Відтак міські автобусні маршрути № 47, 13, 14, 19, 23, 26, 35, 37, 38, 40 та 46 здійснюватимуть об’їзд вулицею Зубрівською без тривалих зупинок, а маршрути, які курсують вулицею Кавалерідзе до вулиці Сихівської, об’їжджатимуть вулицею Антоненка-Давидовича. Окрім цього, кінцеві зупинки міських автобусних маршрутів №16 та 41 тимчасово перенесуть до кінотеатру імені Довженка. 

Раніше повідомляли, що ремонтні роботи на вулиці Сихівській проводитимуть лише 1 жовтня.

Окрім того, від 2 жовтня, з 8:00 год. до 17 жовтня просп. Червоної Калини на ділянці від вул. Сихівської до вул. Драгана буде обмежено для руху транспорту, у зв’язку з проведенням дорожньо-ремонтних робіт. По одній із частин просп. Червоної Калини буде організовано реверсний рух, – повідомляють у прес-службі Львівської міської ради. Схему руху можна переглянути ТУТ.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!