Сьогодні та ще три дні у Львові перекриватимуть кілька вулиць через зйомки фільму. Як рухатиметься транспорт

2422 0
На час зйомок на цих вулицях демонтують знаки, сітілайти, розмітку та вивіски.
Фото: Богдан Криворог

Фото: Богдан Криворог

8 серпня у Львові стартують зйомки польського фільму за книжками Марека Краєвського «Числа Харона», «Смерть у Бреслау», «Еринії» та інших. Події відбуватимуться у 1939 році.

Основними локаціями зйомок стали вулиця Крушельницької, Університетська та площа Ринок. Через зйомки, що триватимуть чотири дні, на цих та прилеглих вулицях транспорт курсуватиме зі змінами.

8 серпня тролейбуси №22, 29 та 30 курсуватимуть лише до пам’ятника Бандері. Автобусний маршрут №32 курсуватиме лише до площі Кропивницького, а №33 –до Головної пошти. 38-й маршрут також закоротять до площі Кропивницького.

У понеділок із 20:00 трамваї через площу Ринок не їхатимуть. Трамвай №2 курсуватиме по вулиці Вітовського та Франка, трамвай №1 їхатиме через Підвальну та Городоцьку.

Графік перекриття вулиць:

На час зйомок на цих вулицях демонтують знаки, сітілайти, розмітку та вивіски. Організатори зйомок обіцяють одразу після їх завершення повернути знаки та вивіски на місце.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!