Сьогодні та в неділю у Львові – футбол. Зміни у русі транспорту

2597 0
Під час проведення матчу між ФК «Металург» (Донецьк) та ФК «Дніпро» (Дніпропетровськ), який відбудеться 25 липня о 19.00 на стадіоні «Арена Львів», громадський транспорт, а саме маршрутні таксі №3А; 10; 25; 40 та тролейбуси №3; 20; 25, будуть підсилені додатковими автобусами. Окрім цього до стадіону будуть курсувати шатл-баси.
Фото: busphoto.ru

Фото: busphoto.ru

Аналогічні зміни заплановані на неділю, 27 липня. У цей день на «Арені Львів» ФК «Шахтар» проведе свою першу домашню гру з «Металургом» (Запоріжжя), інформує прес-служба Львівської міськради.

Читайте також: "Металург" та "Дніпро" зіграють у Львові. Де купити квитки?

25 та 27 липня з 17.00 і до початку матчу – о 19.00 з площі Петрушевича та від к-т. ім. О. Довженка до Автовокзалу курсуватимуть шатл-баси. Після закінчення матчу – з 21.00 до 23.00 цими автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до к-т. ім. О. Довженка. Оплата проїзду становитиме 3 гривні.

Нагадаємо, що головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу заявив, що на невизначений термін команда буде проводити домашні матчі чемпіонату України і Ліги чемпіонів у Львові


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!