Політична реклама

Сьогодні тепломережі у Львові почнуть заповнювати водою

1153 0
Сьогодні, 9 вересня, у рамках підготовки до опалювального сезону, Львівтеплоенерго» розпочинає заповнення водою теплових мереж, які знаходяться на балансі підприємства та внутрішньобудинкових систем опалення.

Відповідно до графіку, заповнення мереж водою відбуватиметься з 9 до 23 вересня, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Заповнюватимуть теплові мережі, які знаходяться на балансі підприємства та внутрішньобудинкові системи опалення споживачів «Львівтеплоенерго». Це житловий фонд та бюджетні установи (освіта, медицина).

Щодо внутрішньобудинкових систем, то заповнюватимуть лише ті будинки, які вже мають підписані акти готовності будинку до зими. За словами тепловиків, на сьогодні акти готовності мають 80% усіх споживачів.

На початок опалювального сезону усі мережі мають бути заповнені водою. Лише мережі «Львівтеплоенерго» потребують заповнення в розмірі 40 тис. м3 води. Заповнення внутрішньобудинкових систем потребує приблизно 20 тис. м3 води. Зрозуміло, що заповнити такий об’єм одночасно досить складно. Тому проводять заповнення поетапно.

Це дозволить розвантажити процес заповнення, та, у разі виявлення якихось пошкоджень у внутрішньобудинкових системах, їх можна буде ліквідувати. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!