Тривога у Львові в обід лунала через ворожий Су-25

38062 0
Російський штурмовик перетнув повітряний простір України, саме через нього сьогодні лунали сирени у Львові перед 13.00
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Сьогодні російський штурмовик Су-25 перетнув порушив повітряні кордони України, через нього лунали сирени у Львові. Про це під час брифінгу повідомив голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький. 

Читайте також: Як не втратити зв'язок у випадку надзвичайної ситуації

«Тривога, яка лунала у Львові, була через ворожий Су-25, який порушив повітряний простір. Удару по місту чи області не було», - каже він. 

Нагадаємо, коли лунає сигнал "Увага усім", коли чуєте сирену – вмикайте ЗМІ та виконуйте вказівки. 

  • Радіо: Українське радіо.Львів 103,3 FM або онлайн
  • Telegram: Оповіщення ЦЗ:
  • Телебачення: UA: Львів, Перший Західний
  • телефонуйте: 0 800 600 491

Звук сирени завжди означає, що потрібно негайно увімкнути один із каналів інформації. У повідомленні вам чітко скажуть, що робити. Кількість гудків сирени та їхня тривалість не мають жодного значення – на цьому наголошують надзвичайники.

Перебувати в укритті потрібно до того моменту, коли офіційні канали повідомлять, що небезпека минула. Тільки після цього можна залишити сховище.

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!