Сьогодні церковні дзвони Лондона і Дарема лунатимуть разом із дзвонами Львова

1043 0
У соборах також продовжать молитися за мир в Україні та в усьому світі.
фото: Даремський собор/Graham Miller

фото: Даремський собор/Graham Miller

Сьогодні, 20 березня, дзвони соборів Лондона і Дарема залунають на знак солідарності з народом України водночас з дзвонами церков міста Львова. Це відбудеться о 18:00 за київським часом, – повідомляють на сайті Катедрального собору святого апостола Павла у Лондоні. 

«Ми сподіваємося, що народ України побачить запис дзвону в Лондоні і знайде втіху в цьому акті солідарності. Ми продовжуємо молитися про силу та безпеку для багатьох людей, які постраждали від конфлікту, і за мир в Україні та в усьому світі», – йдеться в повідомленні собору.

У дзвони собору Святого Павла регулярно дзвонить команда волонтерів на недільних богослужіннях, а також під час особливих богослужінь та для інших випадків святкування чи пам’яті.

Окрім цього, в неділю дзвонитимуть у дзвони в Даремському соборі та молиться за мир на знак солідарності.

Фото: Катедральний собор св. апостола Павла в Лондоні/Укрінформ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!