Політична реклама

Сьогодні у Львівській філармонії проведуть вечір гітарної музики

1137 0
Гітара нерідко звучить у родинному колі і колі друзів, але не так вже й часто випадає нагода послухати гітарне виконання від справжнього майстра. Такий шанс матимуть слухачі Львівської філармонії.

28 листопада о 19:00 год у Концертному залі Станіслава Людкевича виступить видатний гітарист-віртуоз, майстер класичної гри на гітарі Євгеній Фінкельштейн, інформує прес-служба Львівської міськради.

У програмі концерту – твори західноєвропейських та російських композиторів XVIII-XX сторіч: Джованні Замбоні, Карла Фрідріха Абеля, Жана де Сент-Коломба, Юрія Фінкельштейна, Нікіти Кошкіна, Маріна Маре, Антуана Форкре. Твори для архилютні, віоли та віоли да гамба виконуватимуться  в перекладі для гітари Євгенія Фінкельштейна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!