Політична реклама

Сьогодні у Львівській філармонії виступатимуть "Віртуози Львова"

1104 0
Сьогодні, 9 грудня, о 19:00 год. у Львівській філармонії «Віртуози Львова» спільно з учнями Львівської середньої спеціалізованої музичної школи-інтернату імені Соломії Крушельницької дадуть концерт, під час якого виконають твори Йозефа Гайдна, Шарля Беріо, Вольфганга Амадея Моцарта, Луїджі Боккеріні, Оксани Герасименко.

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Виступи молодих талантів з професійним оркестром у Львівській філармонії — це унікальна подія, адже не кожна філармонія має таку практику. Це є велика справа для формування молодих музикантів та їхнього досвіду. Тішить те, що діти, які виступатимуть цього вечора, з різних вікових категорій та грають на різних музичних інструментах. Особливо цікавим у вечорі інструментальних концертів є те, що окрім традиційних європейських творів, буде представлено прем’єру композиції Оксани Герасименко для національного інструменту — бандури», - розповів Сергій Бурко, народний артист України, засновник та головний диригент оркестру «Віртуози Львова».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!