Політична реклама

Сьогодні у Львівській філармонії звучатиме музика Лютославського

1223 0
Сьогодні у Львівській філармонії в рамках Міжнародного фестивалю сучасної музики «Контрасти» відбудеться концерт присвячений 100-річчю від дня народження знаменитого польського композитора та диригента Вітольда Лютославського.

Ювілейний концерт розпочнеться з двох найвідоміших оркестрових творів композитора: MI-PARTI та Lancuch II, повідомляє прес-служба Львівської міськради. На завершення концерту прозвучить перший найчастіше виконуваний у світі твір Лютославського – Концерт для оркестру.  

Солістом  у творі  Lancuch II для скрипки та симфонічного оркестру виступить польський  скрипаль Якуб Якович, лауреат премії «Паспорт «Політики» (2003) та нагороди «Орфей» Фестивалю «Варшавська Осінь» (2007), професор Музичного університету ім. Ф. Шопена у Варшаві.

Однією із ключових подій цього концертного сезону буде виступ Академічного симфонічного оркестру Львівської філармонії під батутою польського маестро Антоні Віта. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!