Сьогодні у Львівській опері – концерт Джамали. Де придбати квиток?

2162 0
Сьогодні, 3 листопада, о 20:00 годині у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться концерт української виконавиці Джамали. Нині ще можна придбати квитки онлайн і потрапити на музичне дійство.
фото: relax.com.ua

фото: relax.com.ua

Концертна програма  отримала назву «Шлях додому» за однойменною композицією співачки і буде, в першу чергу, побудована на матеріалі нового альбому, реліз якого запланований на середину осені. Крім свіжого матеріалу на концерті прозвучать і найбільш популярні і улюблені публікою композиції з міні-альбому «Дякую», а також платівок All or Nothing і For Every Heart.

Нині співачка працює над своїм четвертим альбомом «Подих». На відміну від попередніх релізів, більшість композицій на новій платівці написано українською мовою. Крім цього Джамала звернулася до творчого спадку великих поетес - в альбом увійдуть пісні, написані на вірші Ліни Костенко та Марини Цвєтаєвої.

Квитки на концерт «Шлях додому» вартістю 200-650 грн ще можна замовити на kasa.in.ua.

Нагадаємо, 18 травня, у день пам’яті депортації кримських татар, кримчанка Джамала представила сингл під назвою «Шлях додому». Автором музики традиційно виступила сама співачка. Тато і бабуся розповідали Джамалі про складне повернення кримських татар на Батьківщину. І пісня «Шлях додому», за словами співачки, – це продовження її розмови батьком. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!