Сьогодні у Львові 300 курсантів присягнули на вірність Україні. Фото

2375 0
Сьогодні, 14 жовтня, у День захисника України, майже три сотні юнаків – першокурсників Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут, склали присягу на вірність Україні.
фото: dyvys.info

фото: dyvys.info

Захід відбувся на площі перед будівлею Львівської ОДА. Ритуал складання «Урочистої Клятви» розпочався із гімну України та привітання від перших осіб міста, області та керівництва ліцею. Опісля відбулась спільна молитва.

«Я з дитинства хотів бути військовим. Сьогодні дам клятву, тому буду до кінця», – поділився першокурсник ліцею ім. Героїв Крут Тарас Кушнір.

Свято першої присяги супроводжувалось виконанням українських патріотичних пісень та тематичними танцями.  Підтримати юних ліцеїстів прийшли цілими сім’ями. Мати Тараса розповіла, що попри хвилювання за майбутнє, пишається вибором сином.

По закінченню урочистостей з нагоди складання присяги ліцеїсти урочистою ходою рушили до  Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла.

За матеріалами: zik.ua, dyvys.info.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!