Політична реклама

Сьогодні у Львові - благодійний концерт

1034 0
20 листопада о 19.00 у Львові пластуни організовують благодійний концерт. Зібрані кошти із заходу передадуть на лікування 3-річного Назарка – сина пластунів Ігоря та Мар’яни Трегубів.

Виступатимуть гурти «FidelTrioQuartet», «Cherry band», «Гич Оркестр», «Йорий Клоц» та «Джалапіта». Як повідомили в НСОУ Пласт, вечірка відбудеться у клубі «Picasso» (вул. Зелена, 88). Про це повідомляє ZAXID.NET

У програмі багато музики і танців. «Ми грали на фотовиставці, метою якої також був збір коштів на лікування цієї дитини. Виявилось, що одна з нас знає цю сім’ю особисто. Вона нам і запропонувала зіграти ще раз, а ми радо погодились», – розповіла Настя Войтюк вокаліста гурту «Cherry band».

Своїм головним обов’язком пластуни вважають допомагати іншим. Тож, організовуючи вечірку намагаються зібрати кошти для хворої дитини з сім’ї пластунів. «Концерт обіцяє бути драйвовим, позитивним і теплим. Поєднаймо наші серця і зусилля заради доброї справи», – закликає одна з організаторів проекту Уляна Овчар.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!