Політична реклама

Сьогодні у Львові - день матчу. Графік перекриття вулиць

1569 0
13 червня – день другого матчу Євро 2012 на стадіоні «Арена Львів». Відповідно, рух по вул. Стрийській буде обмежено для приватного транспорту. Громадський транспорт по вул. Стрийській буде курсувати. Про це "Твоє місто" повідомили у медіа-центрі «Львів 2012».

 

Вул. Стрийська буде закрита з 14.00 год. Також працюватимуть експрес-маршрути за напрямками: пл. Петрушевича-стадіон; аеропорт-стадіон. У зв’язку з тим, що матч розпочинається швидше – о 19.00 год, шатл-баси почнуть працювати з 15.30 год.

Львівська міська рада закликає мешканців не планувати поїдок приватним транспортом на цей час, адже, як повідомлялось раніше, перепусток для проїзду по закритій вулиці не видаватимуть.

Також з 16:00 до 20:00 год буде закрита для руху транспорту вулиця Фредра, адже на цій вулиці розташований готель, де живе команда португальської збірної із футболу.

Довідка.

Доїхати до стадіону можна буде експрес-маршрутами:

  • пл. Петрушевича – стадіон «Арена Львів»
  • аеропорт «Львів» імені Данила Галицького – стадіон «Арена Львів».

Також добратися можна буде громадським транспортом: автобуси № 3А, 10 (зі сполученням аеропорт – стадіон), 40, 25; тролейбуси № 3 і 5.

Громадським транспортом – безкоштовно. Так матимуть змогу пересуватися ті, у кого є квитки на матчі Чемпіонату Європи з футболу 2012 року в місті. Зокрема, власники квитків будуть мати можливість користуватися безкоштовно громадським транспортом протягом 36 годин – протягом доби дня матчу і до 12.00 год. наступного дня.

У дні матчів громадський транспорт у Львові курсуватиме до 02:30 год., у інші дні – у звичному режимі.

13 та 17 червня рух транспортних засобів буде цілодобово обмежений у 1,5 – кілометровій зоні навколо стадіону. Транспортний периметр включатиме вул. Вернадського, Кільцеву дорогу, вул. імені Левка Броварського та імені Карла Мікльоша.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!