Сьогодні у Львові можливі грози, град і пориви вітру

1701 0
Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомляє, що сьогодні, 4 вересня, вранці та вдень буде гроза, град та шквал 15-20 м/с.
фото: gazeta.lviv.ua

фото: gazeta.lviv.ua

4 вересня: хмарна погода з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вранці та вдень короткочасний дощ, гроза, град. Вітер західний 7-12 м/с, вранці та вдень під час грози шквал 15-20 м/с. Температура повітря вночі становитиме 12-14º тепла, вдень 23-25° тепла.

5 вересня: хмарна погода з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вранці та вдень короткочасні дощі, в другій половині дня місцями сильні; подекуди грози. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі буде 9-14º тепла, вдень 20-25° тепла.

6 вересня: хмарна погода з проясненнями. Часом дощі, вночі та вранці місцями сильні. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме 8-13º тепла, вдень 13-18° тепла.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!