Політична реклама

Сьогодні у Львові день жалоби

1586 0
23 січня у Львові оголошено днем жалоби за невинно убієнними учасниками акцій протесту в Києві.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Львова, інформує прес-служба Львівської міськради.

На будівлях міста вивішені прапори з траурними стрічками. Також Львівська міська рада звертається до усіх закладів з проханням обмежити використання музики.

«Сьогодні у Львові оголошена жалоба. В мене прохання до всіх вшанувати пам'ять невинно убієнних в Києві. Це велика біда. За роки незалежності я не пригадую, щоб у нас була така біда. Вшанувати пам'ять треба щирою молитвою. Вивішені державні прапори з жалобними стрічками. В усіх закладах харчування не має бути музики. Має бути розуміння. Це є жалоба. Це є відповідальність кожного керівника. Я думаю, що львів’яни мають це зрозуміти», - зазначив мер Львова Андрій Садовий.

Траурні стрічки на помешканнях львів`яни почали вивішувати ще вчора.

Також за розпорядженням Високопреосвященного Архиєпископа і Митрополита Львівського владики Ігоря, у всіх храмах Львова щогодини протягом 5-15 хвилин битимуть в дзвони.

Нагадаємо, 22 січня у Києві було вбито трьох учасників акцій протесту на Грушевського, двоє з них загинули від вогнепальних поранень, завданих, ймовірно, бійцями «Беркуту». Але у Міністерстві внутрішніх справ України заперечили застосування вогнепальної зброї на вулиці Грушевського.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!