Сьогодні у Львові для почитання виставлять Чудотворну ікону

4425 0
У Соборі Святого Юра ікона перебуватиме до 10 вересня.
фото: news.ugcc.uа

фото: news.ugcc.uа

У суботу, 3 вересня, о 16:00 годині до Архикатедрального Собору Святого Юра у Львові, що на площі святого Юра, 5, уперше урочисто внесуть Чудотворну ікону «Милосердя двері» – образу-символу Ювілейного року Божого Милосердя у Католицькій Церкві. А у неділю, 4 вересня, перед іконою молитимуться владики, члени Синоду Єпископів УГКЦ, адже саме цього дня Архиєрейською Літургією об 11:00 Синод розпочне свою роботу.

У Соборі ікона перебуватиме до 10 вересня. Перед цією українською іконою молилися на пл. Святого Петра у Ватикані в день відкриття Святого Року Божого Милосердя.

Також впродовж тижня в Архикатедральному Соборі Святого Юра перед іконою відбуватимуться як спільні, так і приватні молитви, а 10 вересня її урочисто буде перенесено до новоспорудженого університетського храму Святої Софії – Премудрості Божої УКУ.

Нагадаємо, постійно чудотворний образ перебуває у соборі Преображення в м. Ярославі у Перемисько-Варшавській архиєпархії УГКЦ в Польщі.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!