Політична реклама

Сьогодні у Львові для руху транспорту перекриють перехрестя Смольського – Короленка

1637 0
Cьогодні, 6 листопада, після обіду для проїзду транспорту закриють перехрестя вул.Смольського – Короленка, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Перехрестя закриваємо для руху, щоб провести ремонтні роботи. Орієнтовно до 17 листопада триватимуть роботи з влаштування дорожньої основи та замощення перехрестя мозаїкою. Там дуже багато кабелів, дуже багато ручної роботи. Однак після закінчення робіт мозаїка повинна ще вистояти, то ж відкриємо перехрестя для руху транспорту 26 листопада», - зазначив Юрій Равлик, начальник відділу комунального господарства Личаківської районної адміністрації.

Як уточнив Юрій Равлик, під’їхати до будинків можна буде зі сторони вул.Лиcенка, а транзитного руху через перехрестя тимчасово не буде.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!