Політична реклама

Сьогодні у Львові для руху транспорту відкрили вулицю Жовківську

1456 0
Ремонт вул. Жовківської завершено вчасно – за планом роботи мали тривати до середини жовтня. Закінчено облаштовувати нове суцільне асфальтування. Залишається лише упорядкувати заїзди до будинків та підрівняти деякі дощоприймачі.

Як повідомляє прес-служба міської ради, ремонт вул. Жовківськоївиконано виконано на 99,9%. Дорогу вже відкрили, залишилося закінчити дрібні роботи – підняти до рівня дороги деякі дощоприймачі, закінчити покриття заїздів до будинків.

На Жовківській замінили суцільне асфальтобетонне покриття та замостили плиткою тротуари, провли вирівнювання бордюрного каменю по обох сторонах дороги. Також було проведено перекладання горловин колодязів – 29 люків та дощоприймачів підняли до рівня проїзної частини.

Нагадаємо, що  вул. Жовківську планували відремонтувати до середини жовтня.


Повний текст на сайті Львівської міської ради:http://city-adm.lviv.ua/portal-news/society/transport/206895-pislia-zavershennia-remontnykh-robit-vidkryly-vul-zhovkivsk

 

Повний текст на сайті Львівської міської ради: http://city-adm.lviv.ua/portal-news/society/transport/206895-pislia-zavershennia-remontnykh-robit-vidkryly-vul-zhovkivsku
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!