Сьогодні у Львові футбольний матч. Як курсуватиме транспорт

2096 0
Сьогодні у Львові на «Арені Львів» відбудеться матч 1/4 Ліги Європи, в якому донецький «Шахтар» прийматиме португальську «Брагу». Для комфорту вболівальників перед початком гри до стадіону курсуватимуть шатл-баси, які їздитимуть і після матчу.
Фото: fckarpaty.com.ua

Фото: fckarpaty.com.ua

Матч розпочнеться о 22:05 год.

Щоб доставити глядачів на цей матч, у період з 20:00 год. до 22:00 год. та у період з 23:59 год. до 02:00 год. автобуси, які доставлятимуть вболівальників на стадіон, курсуватимуть за маршрутами:

- Пл. Є. Петрушевича – вул. Шота Руставелі – стадіон «Арена Львів».

- Просп. Червоної Калини (біля Культурно-освітнього центру ім. О. Довженка) – вул. Хуторівка – стадіон «Арена Львів».

Громадський транспорт, який курсує у напрямку Автовокзалу та ТРЦ «Кінг Крос», працюватиме у режимі робочого дня. Автобуси № 3А, 10, 25 і 40 будуть працювати після завершення футбольного матчу і час їхньої роботи буде продовжено до 02:00 год. Крім того тролейбусні маршрути № 3, 20 і 25, також будуть працювати у підсиленому режимі. Як пообіцяв заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко, додатково планується залучити по 3 одиниці тролейбусів на кожен маршрут.

Читайте також: Сьогодні у Львові тимчасово не курсуватимуть два тролейбуси

Організатори просять приходити глядачів на матч заздалегідь. Ворота стадіону будуть відкриті за 2 год. до початку матчу, тобто о 20:05 год.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!