Сьогодні у Львові говоритимуть про безпечні дороги. Де подивитись

1427 0
28 листопада під час дискусійної зустрічі говоритимуть про те, як гарантувати безпеку на дорогах Львова, якою повинна бути відповідальність всіх учасників дорожнього руху, а також презентуємо новий інформаційно-просвітницький проект із безпеки руху «Безпечні дороги».

За даними патрульної поліції Львова, у місті за півроку трапилось понад 4 тисячі ДТП, зокрема у 670-ти випадках постраждали люди, з них 69 – загинули. За цей же період поліція зафіксувала 104 ДТП за участі дітей. Статистика з 1 січня до 30 червня 2017 року показує, що правила дорожнього руху в місті найчастіше порушують громадяни у віці від 25 до 40 років. Тому у Львові запускають новий інформаційно-просвітницький проект із безпеки руху «Безпечні дороги».

Коли?

28 листопада, 16:00

Основною аудиторією учасників дискусії будуть представники патрульної поліції Львова, організатори проекту «Безпечні дороги»: співзасновник медіа-хабу «Твоє місто» Тарас Яценко, голова Комісії у справах молоді Львівської Архиєпархії УГКЦ отець Ростислав Пендюк, засновник групи автомобільних компаній Aria Group Ярослав Хариш, Дмитро Симовоник і Ларс Вестб'єрг – Rotary Lviv International, інструктори з водіння, представники управління транспорту ЛМР, Консультативної місії ЄС, Rotary Lviv International.

Трансляцію онлайн можна буде подивитись на сайті Твоє місто за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!