Сьогодні у Львові говоритимуть про правовладдя. Де подивитись?

1514 0
15 листопада Програми USAID «Нове правосуддя» у співпраці із Українським католицьким університетом (УКУ) проведе у рамках Серії відкритих лекцій «Правовладдя» лекцію пана Сергія Головатого, доктора юридичних наук, заслуженого юриста України, члена Європейської комісії “За демократію через право” (Венеційська комісія).
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Сергій Головатий представить свою презентацію на тему: «Правовладдя як невідокремна частина політичної та правничої культури». Використовуючи його значний практичний досвід, він обговорить роль правовладдя у становленні політичної та правничої культури.

Програма забезпечує онлайн трансляцію цього заходу, що дозволить більшій кількості студентів-правників, викладачів, суддів, адвокатів та інших практикуючих юристів долучитися до лекції. Цей захід покликаний сприяти вдосконаленню якості юридичної освіти шляхом використання сучасних методів навчання та підвищення обізнаності про наскрізні питання правовладдя, політичної та правничої культури. Онлайн-трансляцію можна переглянути на сайті Твого міста за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/  та на Facebook-сторінці Твоє місто. Початок о 16:00.

Місце проведення: УКУ (м. Львів, вул. Хуторівка, 35-A).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!