Сьогодні у Львові говоритимуть про реформи у дитсадках. Де подивитися?

7130 0
Сьогодні, 12 квітня, о 12:00 у Львові говоритимуть про те, якими є основні проблеми батьків дошкільнят при виборі садочків, як функціонують приватні садки і чому в садочках Львова немає місця і як це змінити? Трансляцію зустрічі, організованої дискусійною платформою «Твоє місто Львів» можна буде дивитися на Tvoemisto.tv наживо.
фото: pda.myvin.com.ua

фото: pda.myvin.com.ua

Основні питання дискусії – міжнародний досвід функціонування дитячих садків, проблеми приватних садочків (оренда, комунальні послуги, тощо), позиція міської влади щодо функціонування приватних садків.

Основною аудиторією учасників дискусії будуть представники приватних та державних садочків Львова, педагоги, активні батьки, представники управління освіти Львівської міської ради, представники політичних партій ЛМР.

Також усі львів’яни мають змогу ставити свої запитання в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться  12 квітня 0 12:00 на сайті: tvoemisto.tv/on-line.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням: http://tvoemisto.tv/debates/

Довідка. Дискусійна платформа «Твоє місто Львів» створена Tvoemisto.tv за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії  (EuropeanEndowmentforDemocracу).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!