Сьогодні у Львові говоритимуть про реформи у прокуратурі. Де подивитися?

1831 0
Сьогодні, 11 квітня, о 16:00 годині у конференц-залі Українського католицького університету, що на вулиці Хуторівка, 35а, у рамках відкритої лекції міжнародного експерта з питань судової реформи заступника директора Kennan Institute Вільяма Померанца (Нідерланди) на тему «Реформування української прокуратури» відбудеться чергова сьома лекція від UCU Rule of Law Lecture Series. Переглянути її онлайн-трансляцію можна на Tvoemisto.tv.
Фото: youtube.com

Фото: youtube.com

Український католицький університет спільно з Агентством США з міжнародного розвитку USAID Ukraine – USAID Україна продовжує серію лекцій UCU Rule of Law Lecture Series від провідних американських правників, присвячених актуальним викликам та проблемам у сфері забезпечення верховенства права, правосуддя та справедливості. Темою сьогоднішньої лекції буде реформування української прокуратури

Мова лекції: англійська. Під час заходу буде забезпечуватися синхронний переклад. Подивитися лекцію онлайн можна на Tvoemisto.tv.

Довідка. Проект UCU Rule of Law Lecture Series проводиться Центром верховенства права УКУ спільно з Проектом USAID "Справедливе правосуддя" за співпраці з Відділення Асоціації правників України у Львівській області та Європейської Бізнес Асоціації. Інформаційний партнер UCU Rule of Law Lecture Series – Портал Tvoemisto.tv

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!