Сьогодні у Львові говоритимуть про збільшення впливу громадянського суспільства на якість життя. Де подивитись

2179 0
Сьогодні відбудеться зустріч "Як збільшити вплив громадянського суспільства на якість життя". Трансляцію онлайн можна буде дивитись на сайті Tvoemisto.tv.
Фото: Громадський портал Львова

Фото: Громадський портал Львова

Метою зустрічі є познайомити громаду Львова з розумінням розвитку громадянського суспільства та його впливу на якість життя, зокрема якість життя мешканців міста.

На зустрічі окреслять загальні тенденції сучасного стану громадянського суспільства та розкриють яскраві приклади, як громадою зароджуються та реалізовуються проекти, що сприяють покращенню якості життя окремих громадян та жителів міста в цілому. Також буде дискусія щодо громадської активності як необхідного рушія визначення потреб та реалізації якісних змін в різних сферах життя громади міста: від побутової до політичної.

Спікери:
Мар'яна Малачівська – директорка Соціологічної агенції "Фама"
Natalia Bordun – директорка Інституту лідерства та управління УКУ
Marjana Kashchak – директорка в Молодіжному центрі "Рясне", 
Andrii Levytskyi – Львівська освітня фундація, проект "Добрий сусід"
Alexandra Sladkova – начальниця відділу урбаністики at ЛКП "Інститут Просторового Розвитку"

Модератор – Вололимир Шнайдер

Зареєструватись на подію можна за лінком – https://12110.typeform.com/to/Xnu2Nf.

Також трансляцію наживо можна буде переглянути з 18:30  на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/ та на Facebook-сторінці Твого міста. 

Організатори: Інститут лідерства та управління УКУ та Інститут міста


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!