Політична реклама

Сьогодні у Львові лунатиме сигнал тривоги

4648 0
Сьогодні, 16 жовтня, з 14.40 до 15.00 години у Львові проводитиметься навчальне оповіщення мешканців населених пунктів за сигналами цивільного захисту з увімкненням електричних сирен та передачею мовної інформації.

Це відбуватиметься з метою перевірки рівня готовності технічних засобів централізованої системи оповіщення, -  інформує прес-служба Львівської міської ради.

Звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім», почувши його потрібно негайно ввімкнути радіо, радіотрансляційні та телевізійні приймачі для прослуховування екстрених повідомлень.

Зважаючи на те, що 16 жовтня мета увімкнення технічних засобів буде навчальною, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть, а отже – населення повинно зберігати спокій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!