Сьогодні у Львові лунатимуть сирени

1385 0
Сирени вмикатимуть по всьому місту із 14:50 по 14:55.
фото: rakhivnews.in.ua

фото: rakhivnews.in.ua

У Львові сьогодні вмикатимуть сирени. Зокрема, фахівці сповіщатимуть про небезпеку отруєння чадним газом при неналежному користуванні газовими приладами. Про це повідомили в міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

Сирени вмикатимуть по всьому місту із 14:50 по 14:55. Інформація звучатиме впродовж 15 секунд.

Читайте також: Пластикові вікна можуть спричинити отруєння чадним газом

Додамо, цього року по місту зафіксували 42 випадки отруєння чадним газом, внаслідок яких постраждали 99 людей, з них 32 дітей. 5 людей загинули. Причини усіх отруєнь – порушення споживачем типової інструкції з безпечного користування газовими приладами, порушення тяги через герметичні вікна та електровитяжки.

Нагадаємо, Tvoemisto.tv дізнавалося у людей, які постраждали від чадного газу, про про причини біди та те, як запобігти отруєнню. Детальніше про це читайте в матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!