Сьогодні у Львові лунатимуть сирени. Мешканців просять зберігати спокій

7562 4
Сирени звучатимуть протягом п'яти хвилин.
ілюстративне фото: gorod.lv

ілюстративне фото: gorod.lv

Сьогодні, 20 листопада, відбудеться навчальне оповіщення населення міста та області за сигналами цивільного захисту з увімкненням електричних сирен та передачі інформації через засоби теле- та радіомовлення. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Сирени звучатимуть упродовж 5 хвилин — з 14:50 по 14:55. Їх вмикатимуть з навчальною метою, тому практичні заходи відпрацьовувати не будуть. Також для визначення рівня та якості озвучення, проводитимуть електронне опитування мешканців.

Читайте також: Як виглядають сирени тривоги у Львові. Фото

Уривчасте звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім». Почувши його, потрібно одразу ввімкнути гучномовці проводового радіомовлення, налаштувати ефірні радіоприймачі на частоту 103,3 МГц в ФМ-діапазоні, а телевізійні приймачі переключити на ефірний канал аналогового телебачення «Перший Західний» (57) канал і на ефірний канал цифрового телебачення «UA: Львів», та прослухати повідомлення департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА.

Для визначення рівня озвучення сигналами електричних сирен території міста Львова, буде електронне опитування населення. Для цього достатньо з комп’ютера, ноутбука, планшета або смартфона перейти за посиланням  та відповісти на декілька запитань.

За результатами опитування опрацюють картк покриття звуковими сигналами цивільного захисту. Опитування триватиме з 15.00 год. 20 листопада до 24:00. 30 листопада.


Читайте також:
20 Листопада, 2019 15:12
Darius В посиланні для голосовання зроблена помилка (там посилання на локальний диск)
20 Листопада, 2019 15:11
Орест Опитування непрацює
!!!
20 Листопада, 2019 15:09
Володимир Опитування не працює
20 Листопада, 2019 15:02
Боба Мощне опитування в інтернеті за адресою file:///C:/Users/User/Desktop/... і т.д.
Успіхів в обробці результатів
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!