Сьогодні у Львові лунатимуть сирени. Містян просять зберігати спокій

2725 0
Сьогодні, 18 травня, з 14:40 до 15:00 год департамент з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації проводитиме навчальне оповіщення населення Львова та області за сигналами цивільного захисту.
фото: saiodessa.gov.ua, rk.kr.ua, dailylviv.com

фото: saiodessa.gov.ua, rk.kr.ua, dailylviv.com

Таким чином перевірять рівень готовності технічного стану територіальної системи централізованого оповіщення.

"Звучання електросирен означатиме сигнал цивільного захисту "Увага всім", - розповів заступник директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Олександр Харчук. – 

Почувши сигнал необхідно увімкнути гучномовці на першому каналі дротового радіомовлення, налаштувати радіоприймачі на хвилю "Львівського радіо", "Першого каналу Українського радіо" та "Українського радіо "Культура", а телеприймачі – на частоти "Першого національного" Національної телекомпанії України або Львівської обласної державної телерадіокомпанії та прослухайте подальше повідомлення.

За словами Олександра Харчука, мета увімкнення сирен і технічних засобів оповіщення є навчальною, відповідно практичні заходи не відпрацьовуватимуть. Тому населенню нема підстав хвилюватися

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!