Сьогодні у Львові майстер-клас про вихід на глобальний ринок для ІТ-компаній. Де і коли?

1882 0
Сьогодні, 7 квітня, Львівська бізнес-школа УКУ та «Креативний квартал» запрошують на майстер-клас у межах спільного проекту «Wake Up Meetings» від співзасновника компанії «Template Monster» (США) Девіда Брауна. Тема зустрічі – «Іти на глобальний ринок чи залишатись в Україні: непроста розмова про складні рішення в ІТ».
Фото: lvbs.com.ua

Фото: lvbs.com.ua

Модератор зустрічі – Ілля Кенігштейн, співзасновник та СЕО «Креативного кварталу», радник міського голови Львова з питань інновацій та інвестицій.

Місце зустрічі: Львівська бізнес-школа УКУ, вул. Козельницька, 2а, лекторіум. Початок о 18:00 год.

Під час майстер-класу Девід Браун розкаже, що для українських ІТ-компаній означає «going global» та які інструменти їм для цього потрібні.

Тези зустрічі:

  • Працювати в Україні: за і проти
  • Як перемагати на глобальному рівні? Чи це можливо?
  • 5 уроків на все життя від Девіда Брауна – персональна історія успіху

Девід Браун (Давид Арахамія), 35 років. Народився у Грузії. На початку 90-х, під час війни в Абхазії, його сім’я переїхала в Україну. «На четвертому курсі університету я вирішив спробувати, що таке стартап. Відтоді практично увесь свій час до війни (в Україні) займався управлінням компанією. З початком бойових дій на Сході України заснував краудфандингову платформу «Народний проект», допомагаю армії як волонтер, працюю також головою Рад волонтерів у Міністерстві оборони України», – розповідає Девід про себе.

Зареєструватись на майстер-клас можна за посиланням.

Благодійний внесок за участь у майстер-класі – 200 грн. Усі кошти будуть передані Волонтерській сотні УКУ, яка допомагає військовим та структурним підрозділам, що боронять територіальну цілісність України.

Контактна особа: Лілія Кузік, [email protected], (067) 67-56-608

Довідка

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) спільно з «Креативним кварталом» започаткували проект «Wake up meetings» для працівників ІТ-галузі. Мета проекту – стимулювати розвиток інновацій, продуктових компаній та підприємницького ІТ-руху у Львові. У рамках проекту упродовж 2016 року ми плануємо провести 12 майстер-класів, доповідачами яких стануть успішні українці-підприємці, які вже створили свої продуктові компанії та досягли глобального визнання. Вони поділяться досвідом і нададуть практичні поради, як здійснити перші кроки до успіху. Спікерами попередніх зустрічей були Євген Сисоєв і Влад Воскресенський.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!