Сьогодні у Львові на ремонт закриють вул. Садову

2840 1
Сьогодні, 29 червня, у Львові на ремонт закриють вул. Садову. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.
фото: alex-shutyuk.livejournal.com

фото: alex-shutyuk.livejournal.com

Вул. Садову закриють на ремонт на ділянці  від вул. Петлюри до вул. Кульпарківської.

Як дізналося Tvoemisto.tv Виконавцем робіт є компанія «ВАТ Шляхове ремонтно-будівельне управління №65», яка перемогла під час тендеру. Ремонтні роботи триватимуть приблизно півроку.

«Зараз ця вулиця в аварійному стані, і вона ненормована. Там порушені всі норми ДАБІ і безпеки. Вона завузька, так ще й посередині стоїть делініатор. На ній немає місць для паркування. Вона не служить мешканцям», – зазначив раніше у коментарі Tvoemisto.tv Олег Шмід, начальник відділу «Інститут стійких транспортних систем» ЛКП «Львівавтодор».

Згідно з проектом, на вулиці Садовій після реконструкції має з’явитися нове асфальтне покриття, велодоріжки, понад 80 паркомісць, підвищене перехрестя, громадський простір для мешканців.  

Детальніше прочитати про реконструкцію вулиці Садової можна  ТУТ

Нагадаємо, цього тижня на ремонт закриють ще три вулиці: В четвер, 30 червня, на ремонт закривають вул. Котляревського від вул. Генерала Чупринки до вул. Академіка Сахарова та вул. Нечуя-Левицького. Також з четверга буде непроїзною вул. Богданівська на ділянці від вул. Золочівської до вул. Пластової.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
29 Червня, 2016 16:55
Платник податків Капєц вулиці.
Як виконавцем робіт може бути ВАТ "Шляхове ремонтно-будівельне управління №65", якщо це ВАТ припинене ще у 2012 році?
А родина Магер, панове Булига та Сворень (засновники та кінцеві власники цієї контори) вже напевно набудувались доріг під мудрим керівництвом пана Креховецького.
Чи ще ні?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!