Сьогодні у Львові на вулиці Голубовича тимчасово обмежать рух

1566 0
За інформацією управління інженерного господарства ЛМР, на вулиці Голубовича, 37 влаштовуватимуть зовнішні мережі водопостачання житлового будинку.
фото: knews.kg

фото: knews.kg

У зв’язку з цим, сьогодні, 11 квітня з 10:00 годині і до 20:00 годині 16 квітня рух транспорту на вулиці Голубовича, 37 буде закрито.

У місці проведення робіт встановлять необхідні дорожні знаки, інформаційні щити та огороджувальні бар’єри.

Нагадаємо, з 23 березня у Львові закрили на ремонт ще одну ділянку вул. Івана Франка - на ділянці від Свєнціцького до вулиці Стрийської.

Читайте також: Які дороги на Львівщині відремонтують цьогоріч: перелік

Також у  зв’язку з роботами з прокладання каналізаційного колектора,  з 17 лютого і до початку травня 2016 року обмежать рух транспорту на перехресті вул. Навроцького – просп. Червоної Калини, а також до квітня буде ускладнений рух на перехресті просп. Червоної Калини та вул. Угорської.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!