Сьогодні у Львові на вулиці Величковського обмежать рух

1735 0
Сьогодні, 2 жовтня, з 09.00 години до 17.30 години обмежать рух транспорту на вулиці Величковського у зв’язку з асфальтуванням залізничного переїзду. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
фото: www.varianty.net, kam-pod.gov.ua

фото: www.varianty.net, kam-pod.gov.ua

Як повідомили в управлінні інженерного господарства ЛМР, на вулиці Величковського відокремлений підрозділ «Підзамчівська дистанція колії» ДТГО «Львівська залізниця» проводитиме роботи з асфальтування залізничного переїзду. У період із 09.00 години до 17.30 години на цій вулиці обмежать рух транспорту.

Окрім того, сьогодні, 2 жовтня, до 22.00 год. на вулиці Сихівській (з’їзд з вулиці Зеленої до проспекту Червоної Калини) проводитимуть дорожньо-ремонтні роботи, у зв’язку з чим ділянка вулиці буде непроїзною. Відтак громадський транспорт об’їжджатиме цю ділянку дороги сусідніми вулицями.

Також від сьогодні до 17 жовтня просп. Червоної Калини на ділянці від вул. Сихівської до вул. Драгана буде обмежено для руху транспорту, у зв’язку з проведенням дорожньо-ремонтних робіт.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!