Сьогодні обговорять вплив сміттєпереробного заводу на Львів. Як долучитись

1648 1
Громадське слухання організовує Міністерство екології та природних ресурсів.
фото: rakhivnews.in.ua

фото: rakhivnews.in.ua

Сьогодні, 25 січня, о 15:00 в актовому залі Личаківської райадміністрації Львова відбудуться громадські слухання щодо будівництва сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій, 13. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Слухання організовує Міністерство екології та природних ресурсів. Організатори мають на меті дати оцінку впливу майбутнього комплексу на довкілля району та міста.

Читайте також: Як у Львові перероблятимуть сміття у добриво. Приклад Польщі

Протокол та звіт про громадське обговорення з пропозиціями учасників опублікують у Єдиному реєстрі оцінки впливу на довкілля одночасно з висновком з оцінки впливу на довкілля.

Зазначимо, вхід на громадське слухання є вільним, але реєстрація учасників слухань щодо загальноміського питання проводиться на підставі документа, який посвідчує особу та дає можливість перевірити місце проживання та реєстрації. Реєстрація представників юридичних осіб відбувається на підставі документа, що посвідчує особу, та належним чином оформленої довіреності на представництво. Зареєстрований учасник отримує мандат для голосування.

Нагадаємо, у лютому 2018 року у Львові оголосили тендер на проект сміттєпереробного заводу. На початку червня міський голова Львова Андрій Садовий підписав угоду з Європейським банком реконструкції і розвитку про надання кредиту на 35 млн євро для будівництва сміттєпереробного комплексу та рекультивації Грибовицького сміттєзвалища. Тендер на будівництво оголосили 9 червня. На перший етап тендеру пропозиції подали 12 компаній. До другого етапу тендеру пройшли 5 компаній. Наприкінці минулого року міськвиконком погодив проектування майбутнього комплексу.


Читайте також:
25 Січня, 2019 09:52
Михайло В оголошенні про проведення слухань вказано "Проведення жодних голосувань під час громадських слухань не передбачається та не є їх метою". Незрозуміло про мандат для якого голосування йде мова? Це слухання, а не вибори.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!