Сьогодні у Львові обмежать рух по одній із вулиць

2189 0
Станом на сьогодні, 17 червня, у Львові на вулиці Богданівській тривають ремонтні роботи. Наразі транспорт вулицею курсує, але ремонтники повідомляють про необхідність перекриття руху на ділянці. Про це інформують у прес-службі патрульної поліції Львова.
ілюстративне фото: lvivexpres.com

ілюстративне фото: lvivexpres.com

На вулиці Богданівській у Львові тривають дорожні роботи. На даний час проїзд ділянкою ускладнений. Ремонтники повідомляють про необхідність повного перекриття, тому буде обмежено рух по Вулиці Богданівській.

«Автомобілі будемо скеровувати на вулицю Старознесенську, а з іншої сторони – на вулицю Польову»,  – повідомили у прес-службі поліції.

Нагадаємо, раніше начальник управління житлового господарства ЛМР Юрій Голець розповідав, ще ремонт вул. Богданівської цього року мав би бути завершений повністю: «Це велика об’їзна магістраль, яка дасть можливість великій кількості транспорту виїжджати на цю вулицю, минаючи вул.Личаківську, де, власне, велика кількість транспорту їде тільки через те, що там хороше покриття». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!