Сьогодні у Львові обмежать рух транспорту через змагання з бігу

1284 0
Львів приймає перший в Україні міський Ultra-Trail.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Сьогодні, 11 травня, у Львові пройдуть перші змагання Lviv Ultra-Trail поза гірськими територіями. Траса пролягає парковими зонами міста. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Старт та фініш Lviv Ultra-Trail – на площі Ринок. Спортсмени бігтимуть через Високий замок, Шевченківський гай, Великий ліс тощо. Участь у забігах беруть близько 300 спортсменів із 12-ти країн світу: США, Франції, Великобританії, Іспанії, Німеччини, Швеції, Польщі, Литви, Латвії, Естонії, Молдови, Білорусі тощо.

Читайте також: У Львові пройшов напівмарафон. Як це було. Відео

Через змагання у місті тимчасово обмежать рух транспорту на вулицях: 

  • вул. Руська, Винниченка, Замкова: з 7:00 до 7:15 та з 9:00 до 9:15 в режимі руху колони
  • вул. Опришківська (кінець вул. Кривоноса): з 7:05 до 9:25 в режимі перетину вулиці
  • вул. Глинянський Тракт (перетин з вул. Над Джерелом/Укр-петроль): з 7:30 до 21:10 в режимі перетину вулиці
  • вул. Лисенка (перетин з вул. Короленка): з 8:20 до 21:55 в режимі перетину вулиці.

Учасники трейлу бігтимуть у дистанціях на 9, 23, 42 і 73 км. Всі маршрути сертифіковані ITRA (Міжнародна асоціація трейлранінгу) і отримали відповідні бали. Організатори заходу просять містян не знімати розмітку дистанцій в лісопарковій зоні Львова до 12 травня.

Читайте також: Як на Львівщині змагаються українські паралімпійці. Відео

У міськраді Львова зазначають, що лише близько 20 міст в світі приймають подібні змагання. Подолання Lviv Ultra-Trail дозволить спортсменам взяти участь в Ultra-Trail du Mont Blanc (престижні змагання, що мають статус неофіційного чемпіонату світу).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!