Жителі аварійного будинку по Лемківській перекриватимуть проспект Чорновола

4728 0
Сьогодні, 29-го червня, мешканці Львова перекриватимуть проспект В'ячеслава Чорновола.
фото: knews.kg

фото: knews.kg

Сьогодні, 29-го червня, мешканці будинку за адресою вул.Лемківська, 9 перекриватимуть проспект Чорновола. Львів'яни просять не надавати дозвіл на будівництво багатоповерхівки поряд з їх будинком, який перебуває в аварійному стані.

Також вони вимагають їх відселити з аварійного будинку, згідно з чинним законодавством.

Перекриття вулиці розпочнеться орієнтовно о 13.00. 

Читайте також: На вул. Митрополита Андрея закінчили класти асфальт. Рух відновлено

"У випадку, якщо буде надана земельна ділянка, та розпочнеться будівництво нових багатоповерхівок поруч з аварійним будинком, це може призвести до його обвалу та загибелі його мешканців. Питання про надання цієї земельної ділянки під будівництво внесено у порядок денний засідання сесії Львівської міськради, яка відбудеться 29-го червня 2017-го року", - повідомляють мешканці аварійного будинку.

«Якщо депутати проголосують за цей проект, то ми будемо ходити по їхніх домівках і проситимемо взяти на квартиру бодай одну сім’ю» – наголосив голова ГО «Вектор права» та житель цього будинку Роман Верхоляк.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!