Сьогодні у Львові підсвітять визначні будівлі міста, щоб вшанувати пам’ять загиблих у війні

905 0
Дійство присвячене роковинам повномасштабного вторгнення росії в Україну.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У середу, 22 лютого, в межах світлового арт-туру «Вшанування пам'яті. Світло для надії» швейцарського митця Геррі Хофштеттера у Львові підсвітять кілька будівель. Дійство присвячене роковинам повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Джерело: Львівська міська рада

Арт-тур триватиме з 22 по 27 лютого і охопить кілька міст України. Стартуватиме тур зі Львова. Відомий митець Геррі Хофштеттер разом із командою підсвічуватиме будівлі та пам’ятники українських міст, на яких продемонструє українські символи незламності та художні проєкції до річниці повномасштабної війни в Україні. 

Читайте також: Ейфелеву вежу підсвітили кольорами українського прапора

Автор робитиме 15-хвилинні проєкції за допомогою електрогенератора. Маршрут туру та локації не розголошують з міркувань безпеки. Втім, будівлі обирали у співпраці з Міністерством культури та інформаційної політики України спільно із місцевим самоврядуванням.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!