Сьогодні у Львові планують призупинити опалювальний сезон

1400 0
Якщо температура повітря й надалі підніматиметься, повністю завершити опалювальний сезон можуть вже цього тижня.

У зв’язку із значним потеплінням з 3 квітня у Львові планують призупинити опалювальний сезон. Про це інформує прес-служба ЛМР із посиланням на ЛМКП «Львівтеплоенерго».

«У зв’язку з потеплінням, можуть бути численні звернення від мешканців про призупинення подачі опалення. Тому від 3 квітня, плануємо призупинити опалювальний сезон. Якщо температура далі підніматиметься, то опалювальний сезон цього тижня може бути завершений», — повідомив директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж.

Призупинення теплопостачання розпочнеться після 10:00 год. Натомість до бюджетних установ опалення можуть продовжити подавати, якщо керівники закладів звертатимуться з відповідним проханням.

Читайте також: У Львові зросла квартплата. Нові тарифи за адресами

Нагадаємо, у Львові розпочали опалювальний сезон 10-го жовтня, проте 15-го жовтня його припинили через високу середньодобову температуру. Відновили теплопостачання з 23 жовтня. 

В опалювальному сезоні 2017-2018 року ЛМКП «Львівтеплоенерго» подавало опалення до 1618 житлових будинків, гарячу воду до 1108 будинків, 197 освітніх закладів (школи, садочки) та 51 медичного закладу (лікарні, поліклініки).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!