У Львові почав курсувати новий тролейбусний маршрут 23а

5294 0
Тролейбуси відтепер їздять від Ряшівської до Автовокзалу.
Фото: Львівелектротранс

Фото: Львівелектротранс

Від сьогодні, 18 листопада, у Львові почав курсувати новий тролейбусний маршрут № 23а. На маршруті спільно з тролейбусом № 23 виїжджають 10 машин з інтервалом у 8 хвилин. Про це Тvoemisto.tv розповіли у ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: Тролейбус №23 у Львові почав курсувати за новим маршрутом. Схема

Новий тролейбусний маршрут № 23а курсує за маршрутом: вул. Ряшівська, вул. Патона, вул. Виговського, вул. Володимира Великого, вул. Тролейбусна, вул. Рубчака, вул. Стрийська, вул. Вернадського (автовокзал) та у зворотному напрямку.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv писало, що рішення відновити сполучення тролейбусу до автовокзалу прийняли після численних прохань львів'ян. Водночас, маршрут № 23 продовжує курсувати у звичному режимі на вулицю Хуторівку до ринку Нижній Шувар. Він розпочав курсувати з 23 жовтня.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!