Політична реклама

Сьогодні у Львові починається опалювальний сезон, але тепло отримають не всі

1623 0
1 жовтня згідно з розпорядження міського голови Львова ЛКП «Львівтеплоенерго» вступає в опалювальний сезон. Буде розпочато подачу тепла споживачам ЛКП об’єктам житлового фонду та бюджетним установам.

Однак близько 130 будинків, що не підготовлені до зими, і наразі тепла не отримають, повідомила прес-секретар Львівтеплоенерго Анна Прищула.

За її словами, не всі одночасно отримають теплопостачання. Процес запуску може тривати декілька днів. Найперше тепло отримають ті будинки, які мають підписані акти готовності до зими.

На ранок 30 вересня залишалося 132 житлових будинки, які не мали акту готовності до зими, їхні системи не заповнені, для них немає змоги відновити опалення, – сказала Анна Прищула.

Йдеться, в першу чергу, про район вул. Стрийської-Гашека-Максимовича, де власником будинків є БУ №4 (будинки Міністерства оборони).

«Вони жодних робіт не проводили по підготовці до зими. Це 31 житловий будинок, актів немає, ситуація там не дуже втішна. Там в жахливому стані і самі мережі. Наші служби минулого тижня там ліквідували два пориви, зараз ліквідовують ще один. Складно сказати, як розвиватиметься ситуація з цими будинками», – прокоментувала прес-секретар «Львівтеплоенерго».

Решта будинків без актів готовності до зими, зазначила вона, розкидані по місту.

Фактично, в кожному районі є певна кількість будинків, які ще не мають акту готовності до зими.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!