Сьогодні у Львові поховають композитора Мирослава Скорика

2461 0
За маршрутом процесійної колони можливе ситуативне перекриття руху транспорту.

5 червня, об 11:00, у Архикатедральному Соборі Святого Юра відбудеться чин похорону Мирослава Скорика. Після цього його поховають на Личаківському кладовищі.

Читайте також: Серед нас був геній або Чому музику Мирослава Скорика люблять усі

Із собору святого Юра поховальна процесія рушить на Личаківське кладовище маршрутом: вул. Листопадового Чину – вул. Устияновича – вул. Бібліотечна – вул. Бандери – вул. Коперника – пл. Міцкевича – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Мечникова.

За маршрутом процесійної колони можливе ситуативне перекриття руху транспорту. Похорон і прощання відбуватиметься з дотриманням усіх карантинних норм та обмежень. Tvoemisto.tv робитиме прямі ввімкнення з прощання з композитором.

Нагадаємо, Мирослав Скорик помер 1 червня на 82-му році життя. 13 липня Мирославу Скорику виповнилося б 82 роки. Він – автор музики до фільмів «Тіні забутих предків», «Гуси-лебеді летять», «Високий перевал» та інших стрічок.

Читайте також: Львівська Національна Опера покаже твори Мирослава Скорика онлайн

Він львів’янин, що подарував світу безліч музичних шедеврів, відомий далеко за межами України.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!