Сьогодні у Львові поховають волонтерку Тетяну Черкашину

11162 0
Чин похорону відбудеться у церкві Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ на Сихові.
Фото: Facebook-сторінка Тетяни Черкашиної

Фото: Facebook-сторінка Тетяни Черкашиної

У п’ятницю, 5 липня, у Львові померла волонтерка Тетяна Черкашина. Сьогодні, 8 липня, о 10:00 відбудеться чин похорону в церкві Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ, що на Сихові, на майдані Івана Павла ІІ. Про це на сторінці Тетяни Черкашиної у Фейсбук повідомляє військовий Сергій Сердюк.

Тетяна Черкашина була доброволицею 8-го батальйону УДА. З 2015 року вона була інформаційницею, а пізніше – керівницею інформаційної служби 8-го батальйону Українські добровольчої армії «Аратта». 

Волонтерка хворіла на рак, лікувалась у Києві та Львова, останнім часом жила у Львова, а народилась на Харківщині в місті Ізюм.

Сергій Сердюк додає, що в Тетяни Черкашиної залишились троє дітей. Допомогти їм можна, переказавши гроші на картку ПриватБанку №4149 6293 8494 9095 (Микола Черкашин).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!