Сьогодні у Львові поховають загиблого на Сході військового

2101 0
Юрій Довганик помер минулого тижня у військовому госпіталі Дніпра від отриманих ран.
Фото: unsplash.com

Фото: unsplash.com

Сьогодні, 4 червня, у Львові на Личаківському кладовищі поховають загиблого на Сході військового Юрія Довганика, повідомляє прес-служба ЛМР.

Похоронна процесія вирушить о 10:30. Об 11:00 відбудеться чин похорону у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла на вул. Театральній, 11. Об 11:45 похорон рушить на Личаківське кладовище, а о 12:00 на полі почесних поховань № 76 відбудеться чин погребення.

Нагадаємо, Юрій Довганик помер напередодні від отриманих ран у військовому госпіталі Дніпра. Він був водієм-стрільцем взводу снайперів 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. Коли саме він отримав поранення, не уточнюється. У загиблого залишилися дружина Оксана та донька Василина. Вони мешкають у селі Карачинів Яворівського району.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!