У Львові покажуть документальний фільм «Євромайдан. Чорновий варіант»

2283 0
Львів'ян запрошують переглянути хроніки з подій Євромайдану.
Фото: dt.ua

Фото: dt.ua

У Меморіальному музеї тоталітарних режимів «Територія Терору» покажуть документальний фільм «Євромайдан. Чорновий варіант» від Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Автори стрічки звернулися до режисерів, що знімали український протест, і попросили надати їхні найкращі кадри. Епізоди майбутніх фільмів про Євромайдан склалися у калейдоскоп революції, що не потребує коментарів», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Навіщо була Революція Гідності. 4 висновки до 4 річниці

Фільм розповідає про події Революції Гідності – від перших виступів листопада 2013-го року до розстрілів людей наприкінці лютого 2014-го року. Показ відбуватиметься в рамках виїзного засідання кіноклубу медіапросвіти з прав людини Docudays UA та за сприяння громадської організації «Патронус».

Фільм покажуть сьогодні, 22-го листопада, о 18:30 год.
Тривалість фільму: 1 година.
Вхід вільний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!