Сьогодні у Львові попрощаються із загиблим на Сході захисником

8911 0
Герой загинув від ворожої кулі снайпера.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

Сьогодні у Львові відбудеться прощання із загиблим захисником Костянтином Дерюгіним. Герой боронив Україну від початку війни з Росією, був головою правління ГО «Львівська обласна спілка АТО та сімей загиблих». Загинув від ворожої кулі снайпера. Про це повідомляють на сторінці громадської організації у Facebook.

Читайте також: У боях з окупантами у місті Попасна загинув 23-річний жовківчанин

«21 березня від ворожої кулі на сході країни загинув наш Костянтин Дерюгін. Зупинилося серце життєрадісної людини, активного діяча, голови правління нашої громадської організації. Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який чорним крилом торкнувся не лише сім’ї, а й нас усіх, які знали Костянтина», – йдеться у повідомленні.

Похорон відбудеться сьогодні о 14:00 год у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, що на вул. Театральна, 11 у Львові.

Фото зі сторінок ГО «Львівська обласна спілка АТО та сімей загиблих» та Лейли Мелесової-Вальчак

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!