Сьогодні у Львові потребуючим роздавали їжу, а завтра просять прийти до храмів з продуктами для бідних

3185 0
Завтра, 15 листопада, Церква відзначає День убогого.
Фото: Карітас Львів УГКЦ

Фото: Карітас Львів УГКЦ

Сьогодні на площі біля собору св. Юра роздавали їжу потребуючим. Це був гарячий обід з чаєм та печиво, щоб зігрітись у холодну пору року, повідомляє Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ».

Читайте також: Перше правило – мовчати про коронавірус. як переживають карантин бездомні у Львові

Їжу та чай разом з помічниками роздавав Архиєпископ і Митрополит Львівський Владика Ігор Возьняк.

Завтра, 15 листопада, Церква відзначає День убогого. При парафіях УГКЦ відбудеться збірка продуктів. До храмів бажано приносити продукти тривалого зберігання: крупи, макарони, олію тощо.

Читайте також: «Оселя» біля Львова, яка допомагає бідним, лишилася без засобів існування. Як допомогти

Як уже писало Тvoemisto.tv, акцію назвали «Нагодуй бідного». За словами Отця і Глави Української Греко-Католицької Церкви Блаженнішого Святослава, «даючи милостиню, ми більше приймаємо, ніж даємо. Даючи милостиню, ми справді покриваємо багато власних гріхів. Даючи милостиню, ми беремо Бога за руку, яку Він через потребуючого сьогодні простягає до нас».

Збірку присвячену до Дня бідного уже розпочали у церкві Введення у храм Пресвятої Богородиці, що на вулиці Чукаріна,5. Просять приносити продукти довготривалого зберігання.

Фото Благодійного Фонду «Карітас Львів УГКЦ»



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!