Політична реклама

У Львові презентують аудіокнигу про легенд світового джазу

1736 0
13 червня, у п'ятницю, у Львові відбудеться концерт-презентація «Джазові історії» від Олексія Когана. Захід пройде в межах фестивалю Alfa Jazz Fest 2014.
Фото: jazzinkiev.com

Фото: jazzinkiev.com

Під час концерту відбудеться презентація аудіокниги «Jazz з Олексієм Коганом», пише Аfishalviv.net.

Творчий куратор фестивалю Alfa Jazz, український джазмен Олексій Коган так розповідає про новий реліз: «Невигадані історії одного радіоведучого про зустрічі з видатними музикантами джазу».

Диск об'єднав у собі авторські есе та джазові композиції: меломани можуть почути тут музику і спогади про таких знаменитих джазових виконавців, як Пет Метіні, Міша Альперін, Ел Джерро, Бенні Картер, Дон Черрі, Джордж Бенсон, Боббі Макферрін, Джо Хендерсон, Мішель Петруччіані, Тутс Тілеманс, Еббі Лінкольн, Мейнард Фергюсон і Джон Зорн.

Деякі з цих есе, а також історії, що не увійшли в першу частину аудіокниги, Олексій Коган прочитає під час презентації у Львові. Ілюструвати розповіді буде квартет українських музикантів: Дмитро Александров (саксофон), Олексій Саранчин (рояль), Максим Гладецький (контрабас) і Валерій Волков (барабани).

Презентація розпочнеться о 14:00 у «Львівській копальні кави» (пл. Ринок 10).

Нагадаємо, у Львові 12 червня стартвав міжнародний джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest. Програма.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!