Сьогодні у Львові представлять стратегію розвитку Шевченківського гаю

1570 0
Керівництво музею Народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького розкаже про результати роботи за два минулі роки та представить плани розвитку закладу до 2027 року.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Презентація стратегії розвитку музею розпочнеться о 18.00  в приміщенні Українського католицького університету (вул. Козельницька, 2, аудиторія 405 ), інформує сайт музею.

Стратегію розвитку музею на 2017-2027 роки презентуватиме  директор Роман Назаровець. Модератор обговорення – Зоряна Рибчинська, завідувач кафедри культурології гуманітарного факультету УКУ.

Читайте також: У Шевченківському гаю збудують сучасний візит-центр із паркінгом. Візуалізація

Під час презентації буде представлено роботу музею за період 2014 - 2016 років та окреслено напрямки і пріоритети діяльності інституції до 2027 року. До обговорення запрошуються представники професійної спільноти, громадськості та усі зацікавлені у темі розвитку установ культури Львова .


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!