Сьогодні у Львові презентують ескізи графіті в пам'ять учасників АТО. Де подивитись?

2961 0
6 грудня у Львові, до дня Збройних Сил України, презентуватимуть ескізи графіті та арт об'єктів, що будуть намальовані на стінах та зовнішніх площинах у Львові, в пам'ять учасників АТО.
Фото: artup.com.ua

Фото: artup.com.ua

Презентація ескізів та обговорення деталей проекту відбудеться у Першій Львівській Медіатеці (вул. Мулярська, 2а). Даний захід – це частина проекту «АртАп», що здійснюється за підтримки Львівської міської ради.

Як повідомляють організатори, Молодіжне об’єднання «Граніт», присутні також дізнаються як можна отримати необхідні дозволи на легальне створення графіті на стінах у Львові, які при цьому є перепони.

«Бюрократична тяганина надзвичайно не логічна і банально часоємка. Для погодження з різними інстанціями, ми подали 22 різноманітних листи, запити і звернення. Адже перш за все це антивандальний проект, оскільки спершу приводимо в належний стан стіни, заляпані хуліганами, а тоді декоруємо патріотичними зображеннями та віршами. Сподіваємось, у підлітків, які переважно й псують стіни балонами, просто не підніметься рука щоб замальовувати зображення українських вояків», – коментує координатор проекту Андрій Мочурад.

Ініціатори проекту підкреслюють, що готові поділитись ефективною схемою для інших активістів, які хочуть прикрасити місто. До обговорення, в межах заходу, також запросили долучитись чиновників та представників влади.

Організатори запрошують долучатись до проекту молодь, волонтерів та особливо художників, які матимуть місце проявити власне бачення як у цьому так і в наступних етапах проекту.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!