Політична реклама

Сьогодні у Львові прогнозують сильні вітри

1147 1
За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, cьогодні, 4 вересня, у Львові прогнозуюють вітряну погоду. Пориви холодного північно-західного вітру 15-20 м/с.

Вітряна погода в міській місцевості небезпечна не лише ймовірним переохолодженням, але і можливими небезпечними явищами, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

відтак львів`янам радять тепліше одягатися та зачиняти вікна та двері зі склом, особливо ті, що відчиняються «на вулицю», щоби запобігти розбиттю шиб та ймовірному травмуванню людей, що йдуть попри будинок.

Йдучи через парки чи поблизу дерев, рекомендують зважати, щоб під дією сильного пориву вітру не обламалась гілка і не нанесла травм.

Також дуже небезпечні обірвані дроти. У разі виявлення таких дротів не можна до них доторкатися, а відразу повідомте на «гарячу лінію міста» за номером 15 80, або 297-59-11. Сюди ж просять повідомляти про будь-які надзвичайні чи небезпечні ситуації.


Читайте також:
4 Вересня, 2013 10:26
nevseremos ветер был вчера... а сегодня солнышко! синоптики смотрите в окно...!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!